Vi är glada att välkomna Shpat!

Publicerad 29-08-2023

Välkommen Shpat!

Vi välkomnar gladeligen vårt senaste tillskott, Shpat, till Linden IT Sverige som kommer att arbeta som IT-konsult. Gårdagen började med onboarding på vårt huvudkontor i Solna.
Shpat träffade bland annat vår Sales Manager, Filip och vår Talent & HR Manager Emma. Efter en givande förmiddag, gick vi allihop och åt en god gemensam lunch för att ladda upp med energi.
Under eftermiddagen startade vi igång Shpats studier via Linden-IT Acedemy och gick igenom andra viktiga system och medarbetarhandböcker. Det var en intensiv och givande dag, utan tvekan. Vi avrundar denna fantastiska nyhet med fyra frågor som vi ställt till Shpat!

 

🧡Berätta! Varför valde du att börja på Linden-IT?
Jag valde Linden-IT på grund av hur Linden-ITs HR avdelning ställde rätt frågor under rekryteringsprocessen. Den gjorde att vi hade samma vision över min framtida IT-karriär och hur vi kan bygga och bredda mina kunskaper ännu mer!
🧡Vad har du gjort innan du började din resa på Linden-IT?
Jag har försökt att skaffa en bra teknisk grund och även samla på några års arbetslivserfarenhet. Jag har fått ta mer ansvar och lösa mer avancerade problem inom teknisk support och det har hjälpt mig att visa vägen till nya kunskaper framåt i min karriär.
🧡Vad är det bästa med att arbeta som IT-konsult?
Att jobba med spännande uppdrag, nya kunder och för mig personligen så hade jag varit lite för länge på samma plats. Nu får jag komma ur min komfort zon och ta steget som konsult på ett nytt bolag med nya uppdrag och vidga min erfarenhet inom IT.
🧡Vad gör du på fritiden?
Jag brukar vara ute och spela fotboll med vänner och träffa kompisar. Ibland tar jag privata uppdrag för att bygga hemsidor eller hjälpa till med IT-problem, både för vänner, familj och nystartade bolag.
Tack Shpat & varmt välkommen till oss på Linden-IT Sverige!
Nyheter

Utvalda

Contact

Kontakta oss idag

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.