Vi är glada att välkomna Lenny!

Publicerad 29-05-2023

Vi välkomnar gladeligen vårt senaste tillskott, Lenny, till Linden IT Sverige som kommer att arbeta som IT-konsult. Dagen började med onboarding på vårt huvudkontor i Solna, där Lenny träffade vår VD, Pär, och fick en fördjupad förståelse för vår verksamhet.

Han fick också möjlighet att spendera tid med vår framstående Sales Manager, Filip, innan vi alla samlades för en gemensam lunch för att ladda upp med energi.

Under eftermiddagen gick vi igenom system, medarbetarhandbok och andra viktiga dokument tillsammans med vår Talent & HR Manager, Emma. Det var en intensiv och givande dag, utan tvekan!😊Vi avrundar denna fantastiska nyhet med fyra frågor!

🚀

🧡Berätta! Varför valde du att börja på Linden-IT?
Jag tycker om sättet som Linden-IT Sverige arbetar på. De arbetar nära sina konsulter och investerar i dem. De anpassar konsultuppdrag och certifieringar utefter konsultens önskemål och kompetenser. Sedan är kollegorna ett riktigt härligt gäng!

🧡Vad har du gjort innan du började din resa på Linden-IT?
Jag har en bakgrund inom IT-support och har arbetat inom IT branschen sedan tidigt 2020. Jag har haft flera olika arbetsgivare inom it och jag har gjort det mesta inom IT-support. Under mina år hittills avancerat från att arbeta inom 1st line till 2nd line support. Jag har även arbetat med intern support och support ut mot kunder, vilket har varit väldigt utvecklande.

🧡Vad är det bästa med att arbeta som IT-konsult?
Som IT-konsult har man möjlighet att testa nya konsultuppdrag och arbetsuppgifter, vilket är bra för min karriär. Jag får också hjälp från Linden-IT Sverige med att pusha mina karriärmöjligheter framåt med utvecklande uppdrag inom TI.

🧡Vad har du för sommarplaner?
Jag har faktiskt inte några semesterplaner ännu, kanske blir en sista minuten någonstans senare i sommar.

Tack Lenny & varmt välkommen till oss på Linden-IT Sverige!

Nyheter

Utvalda

Contact

Kontakta oss idag

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.