Vi är glada att välkomna Bianca!

Publicerad 03-11-2023

Välkommen Bianca!

Vi välkomnar Bianca till Linden IT Sverige som kommer att arbeta som IT-konsult. Tidigare i veckan började med onboarding på vårt huvudkontor i Solna.
Bianca träffade bland annat vår Sales Manager, Filip och vår Talent & HR Manager Emma. Efter en givande förmiddag, gick vi allihop och åt en god gemensam lunch för att ladda upp med energi.
Under eftermiddagen startade vi igång Biancas studier via Linden-IT Acedemy och gick igenom andra viktiga system och medarbetarhandböcker. Det var en intensiv och givande dag, utan tvekan. Vi avrundar denna fantastiska nyhet med fyra frågor som vi ställt till Bianca!

 

🧡Berätta! Varför valde du att börja på Linden-IT?
Mina ambitioner framåt stämde bra överens med Linden-IT’s ambitioner samt att de kunde erbjuda mig ett bra stöd i min fortsatta utveckling. Jag tycker även att det ska bli otroligt spännande att vara en del av deras tillväxt efter att de nyligen etablerat sig på den svenska marknaden.

🧡Vad har du gjort innan du började din resa på Linden-IT?
Med en grund inom teknisk support har jag på senare år jobbat inom diverse projekt kopplat till en support funktion. Jag började min övergång från support tekniker med att coacha ett team inom skapandet av interna knowledge artiklar, för att sedan fortsätta vidare in i en analytisk roll inom Continual Service Improvement. Mina ansvarsområden har då infattat förbättringsarbeten, rutinförändringar, implementering och styrning av projekt.

🧡Vad är det bästa med att arbeta som IT-konsult?
Det bästa med att arbeta som IT-konsult är alla erfarenheter man får från olika typer ut av uppdrag, samtidigt som du har ett stöd från konsultbolaget som fokuserar på din utveckling och kan hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär.

🧡Vad gör du på fritiden?
Jag gillar att resa, äta god mat och umgås med familj & vänner. De senaste två åren har jag även spenderat en del tid till sjöss och försöker lära mig att segla.

Tack Bianca och varmt välkommen till oss.

Emma Idman, Talent & HR Manager
 +46 724 55 01 25
emma@linden-it.se
 Gå till LinkedIn
Nyheter

Utvalda

Contact

Kontakta oss idag

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.