Behöver du tillfällig eller långsiktig support inom din IT-miljö? Vi hjälper våra kunder med flexibel kompetensförsörjning inom IT.

Våra tjänster

Hyr först – rekrytera sen
En praktisk och flexibel anställningslösning med övergångsmöjlighet för er som uppdragsgivare.

Konsulter & IT-bemanning
Bemanning är en bra lösning om ert behov är av kortare karaktär och passar er som inte har möjlighet att anställa.

Direktrekrytering
Vi erbjuder direktrekrytering av konsulter med rätt kompetens. Våra rekryterare hjälper er genom rekryteringsprocessen.

Vi är Linden-IT

Linden-IT specialiserar sig på att tillhandahålla IT-kompetensförsörjning. Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag som anställer IT-talanger och specialister för att sedan hyra ut dem till attraktiva arbetsgivare. År 2023 etablerade vi oss i Sverige och vårt mål är att blir en rikstäckande aktör som erbjuder IT-experter och kompetenslösningar inom IT.

Vi lever efter konceptet: think big – act small – start now. Sen vår resa började har vi lyckats knyta ihop tusentals IT-talanger – från nyutbildade till fullfjädrade IT-specialister – med riktigt häftiga jobbmöjligheter! Inte nog med det, vi har också hjälpt våra fantastiska kunder att hitta precis lika många IT-kollegor. Läs mer om deras berättelser längre ner.

Behov av kvalitetssäkrad IT-personal?

Ta del av kvaliteétssäkrade, screenade och tillgängliga IT-kandidater som är redo för nya uppdrag här.

Vårt erbjudande till företag

Med vårt engagemang, kunskap och stora kontaktnät och ett erfaret team av specialister, vet vi precis hur man lockar och rekryterar IT-talanger och IT-specialister. Vi hjälper er att bygga upp en superkraft för att bli en riktigt attraktiv arbetsgivare!

Vi har över 25 års erfarenhet inom branschen, så ni kan lita på oss när det gäller att hitta de bästa matchningarna. Med våra skräddarsydda och effektiva lösningar blir det enklare för företag och organisationer att växa och ta nästa steg. Ta kontakt redan med vår Business Manager redan idag.

Filip Radic, Business Manager
 +46 724 55 01 26
 filip@linden-it.se
 Gå till LinkedIn

Behöver du tillfällig eller långsiktig support inom din IT-miljö?

Vi hjälper våra kunder med flexibel kompetensförsörjning inom IT. Det ska vara smidigt och enkelt att hyra in en IT-konsult. På Linden-IT vet vi att det kan ta lång tid att hitta rätt IT-kompetens. Vi hjälper dig snabbt att hitta rätt resurs att hyra in för önskad tidsperiod.

Du fokuserar på din verksamhet och vi har det relevanta nätverket av kandidater och konsulter. Tillsammans ser vi till att det blir en perfekt matchning mellan konsult och uppdragsgivare.

Vår process är enkel och smidig. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka, så tar vi hand om resten.

Våra kompetensområden


Operativ system

Microsoft Server, Azure, Microsoft365, Linux

Nätverk

Cisco, VPN

Databaser

Oracle, MySQL, SQL

Big data

Microsoft Power BI, SQL, Python

Microsoft applikationer

Microsoft Teams, Sharepoint, Röst

Virtualisering

VMWARE, Hyper-V

Support

TopDesk, Zendesk, ServiceNow, ITIL

Projektledning

ITIL, Prince2, Scrum, Agile

Molntjänster

Azure, Amazon Web Services, Google Cloud

Programmering

Powershell, BASH, PHP

Säkerhet

ISO 27001, CRISC

Utveckling

JavaScript, Phyton, Java & C#

Våra kunder berättar

”Linden IT har varit en ovärderlig samarbetspartner för Nowhere Networks AB under rekryteringen av en drift- och implementationstekniker. Deras dedikerade insats och noggranna urvalsprocess resulterade i att vi kunde hitta högkvalificerade kandidater som perfekt matchade våra behov. Kommunikationen var smidig och professionell genom hela processen, och vi uppskattade deras förmåga att förstå våra specifika krav.”

COO, Nowhere Networks

”Vi är djupt tacksamma för Linden-IT för deras enastående hjälp med att hitta skickliga medarbetare som passar perfekt in i vårt team. Deras dedikation sträckte sig även till att erbjuda nödvändiga certifieringar, vilket har höjt vår arbetsgrupps kompetens till nya höjder. Linden-IT har överträffat våra förväntningar med deras skräddarsydda lösningar.”

Team leader, på transportbolag

5 anledningar varför du bör välja Linden-IT

Nära kunden, tiden & resurser

 • Vi har en solid och stor förståelse för våra kunders utmaningar och behov. Närheten till kund är alfa & omega. Tack vare det kan vi snabbt erbjuda ad-hoc-lösningar när situationen förändras.
 • Vi har ett brett och aktivt nätverk av kandidater som vi regelbundet interagerar med. Kandidater vi möter på digitala plattformar, rekommendationer, utbildningar och kandidater vi arbetet och följt under många år.
 • Vår långa och gedigna erfarenhet inom branschen gör att vi är väl insatta i trender, framtidens kompetensbehov, tiden det tar att rekrytera och förändringar på arbetsmarknaden, delvis tack vare vår anknytning till Svenskt Näringsliv.

Kulturen

 • Vi har starka huvudägare som garanterar att våra processer är riktiga, av hög kvalitet och inriktade på långsiktiga framgångar.
 • Vårt DNA präglas av enkelhet och starkt engagemang för att leverera de bästa resultaten till våra kunder.

IT & arbetsmarknad

 • Vi har djupgående erfarenhet från IT-branschen och den svenska arbetsmarknaden, inklusive rekryterings- och arbetsprocesser samt gällande lagstiftning.
 • Vi samarbetar med partners som kompletterar våra tjänster och kompetenser.
 • Trygga anställningar. Anslutna till Almega och kollektivavtal.

Digitalisering

 • Våra moderna system ligger i framkant när det gäller urval, screening och matchning av kandidater och uppdragsgivare.
 • Vi strävar efter att automatisera processer för snabbhet och kostnadseffektivitet utan att kompromissa på kvaliten.

Kunskap är ingen tung börda

 • Vi erbjuder skalbara och flexibla lösningar för våra kandidater och konsulter, inklusive uppskalning, vidareutbildning och omskolning. En IT-certifiering är alltid lättillgänglig.

Linden-IT är medlem i Almega förbundet Kompetensföretagen. Det säkerställer och skapar de bästa förutsättningarna för både företagare och medarbetare. Kollektivavtalet ger oss bland annat trygga spelregler som gäller i vår bransch och säkerställer att våra anställda har bra och rättvisa villkor.

Vill du bli kontaktad?

Behöver du hjälp av en IT-konsult? Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!

*” anger obligatoriska fält

Nyheter

Utvalda

Contact

Kontakta oss idag

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.