Vår expertis

Linden-IT erbjuder rätt person till rätt plats. Våra IT-kandidater och IT-konsulter ger er organisation stöd genom olika tjänster, exempelvis att placera ut våra kompetenta IT-konsulter på projektbasis eller som utplacerade resurser. Vi täcker alla viktiga områden inom IT, såsom support, molntjänster, administration, applikationsutveckling, mjukvaruutveckling, BI/Data och IT-projektledning. Vi lägger inte bara fokus på tekniken, utan sätter även vikt vid individernas sociala förmågor för att stärka er verksamhet. Med andra ord, flexibla kompetenslösningar inom följande områden:

Våra IT-kompetensområden

Helpdesk och arbetsplatshantering

Junior till senior IT-supportmedarbetare med kompetens inom ITIL, registreringsverktyg och Topdesk, Servicenow och kunskap om andra Microsoft-miljöer.

IT-Säkerhet

IT-konsulter med bland annat certifiering inom CISM, CISO, ISO och erfarenhet från molnplattformar, nätverk och etisk kodning.

BI/Data

Talanger och erfarna BI och Data Scientists, utbildade för att göra analyser, rapporter, arbete med SQL och kunskap om utveckling.

System- och nätverkshantering

System- och nätverksadministratörer med erfarenhet i lokal och hybrid miljö. Certifierad i till exempel Microsoft och Cisco.

Mjukvaruutveckling

Front-end till back-end-utvecklare på området för JavaScript, Phyton, Java & C#. Mendix certifierade Low Code Developers från junior till senior.

Datacenter

Datacentertekniker och ingenjörer fick erfarenhet av kabeldragning, patchen och serverutrymme.

Molntjänster

Cloud Engineers och Arkitekter. Certifierade inom bland annat Azure, Google Cloud, Microsoft365 och Security.

Applikationshantering

BISL, ASL och ITIL-styrda applikationsadministratörer med erfarenhet i olika applikationer, inclusive Servicenow, Synamics, SalesForce, SAP och Oracle.

IT-Management

IT-projekt- och servicechefer, certifierade ITIL och Scrum-konsulter. Konsulter som direkt kan bidra till förbättring av din IT-miljö.

Nyheter

Utvalda

Contact

Kontakta oss idag

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.