Vår historia

Vår historia
Nygamla i gamet. Linden-IT grundades i Amsterdam, Nederländerna 2016 av Gerbert Jan Valk, Cok Mudde och Guido Vervelde. Grundarna har många års erfarenhet av att starta och skala upp IT-företag i Europa. Sedan starten 2016 har Linden IT växt konsekvent till över 500 IT-konsulter. Denna snabba tillväxt har resulterat i att Linden IT har vunnit flera prestigefyllda FD Gazellen Awards för de snabbast växande företagen i Nederländerna. Idag har vi verksamhet i Norden, Nederländerna och Portugal. Verksamheten består av flera olika ben.

Linden-IT Internationellt
Vi finns idag etablerade på flera olika marknader, bland annat Nederländerna, Portugal och Sverige. Linden-IT har som fokus på att expandera till nya marknader så som Tyskland och andra nordiska länder samt att bredda vår tjänsteportfölj. Flera av våra tjänster såsom Linden-IT/Mendix och CRM kan vi även leverera hybrid och eller via distans.

Vår tjänsteportföljLinden-IT Nederländerna
I Nederländerna har Linden-IT över 500 IT-konsulter och verksamhet i tre regioner. Bland annat levererar våra holländska kollegor IT-bemanning & konsulter, Traineeship, lowcode specialister och freelancers inom IT.

Linden-IT Nederländerna

Linden-IT Portugal
Våra anställda på kontoret i Lissabon erbjuder stöd till våra operativa enheter i Nederländerna och Sverige. Linden-IT Sverige, en ny organisation med huvudkontor i Stockholm. Är fullt i drift sedan början på 2023.

Linden-IT Portugal

Linden-MX
Helt fokuserade på utveckling av low code. Med Linden Mendix erbjuder vi lösningar till ett växande antal kunder som söker efter Mendix-proffs. Affärsområdet förväntas expandera i Tyskland.

Linden MX

Linden CRM
Linden-CRM erbjuder hela utbudet av tjänster relaterade till Salesforce. Från processanalys via konfiguration och integration i andra system till support och utbildning, vi erbjuder alla tjänster som behövs för att ditt projekt ska bli en framgång.

Linden-CRM

Nyheter

Utvalda

Contact

Kontakta oss idag

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.