https://linden-it.se/wp-content/uploads/2022/08/services.jpg

Linden-IT är en pålitlig partner till våra kunder. Vi känner marknanden och våra kunder väl och vi har ett långvarigt partnerskap med dem där vi kontinuerligt bidrar med nya idéer. Detta görs bland annat genom att dela relevant kunskap, men även genom att göra de bästa matchningarna. Lösningen går så mycket längre än att bara fylla en tjänst, den handlar även om att bidra med långsiktiga lösningar som garanterar kontinuitet och kvalitet, både för kunden och kandidaten.

Behöver du tillfällig eller långsiktig support inom din IT-miljö? Vi hjälper våra kunder med flexibel kompetensförsörjning inom IT. Det ska vara smidigt och enkelt att hyra in en IT-konsult. På Linden-IT vet vi att det kan ta lång tid att hitta rätt IT-kompetens. Vi hjälper dig snabbt att hitta rätt resurs att hyra in för önskad tidsperiod. Du fokuserar på din verksamhet och vi har det relevanta nätverket av kandidater och konsulter. Tillsammans ser vi till att det blir en perfekt matchning mellan konsult och uppdragsgivare.

Våra tjänster:
Hyr först – rekrytera sen. Hyr först och ha en option på att rekrytera konsulten efter en tidsbestämd period.
Konsulter & bemanning. Vi erbjuder löpande konsultlösningar efter ert behov.

Är ditt företag i behov av en IT-konsult? Hör av dig så hjälper vi dig. https://linden-it.sekontakt/ 

 

 

Hur kan vi hjäpa dig – kontakta oss!

Ring oss

Expertis

Linden-IT har en bred expertis och är fokuserade på IT, inklusive infrastruktur såsom Microsoft 365, Azure och Office 365. Detta går även längre med, bland annat, low code-utveckling, nätverk, databaser och applikationer. Allt detta gör oss till en partner inom olika områden för våra kunder och klienter och vi kan ge dem rätt råd inom dessa områden.


Operativ system

Microsoft Server, Azure, Microsoft365, Linux

Nätverk

Cisco, VPN

Databaser

Oracle, MySQL, SQL

Big data

Microsoft Power BI, SQL, Python

Microsoft applikationer

Microsoft Teams, Sharepoint, Röst

Virtualisering

VMWARE, Hyper-V

Kundtjänst

TopDesk, Zendesk, ServiceNow, ITIL

Processer

ITIL, Prince2, Scrum, Agile

Molntjänster

Azure, Amazon Web Services, Google Cloud

Programmering

Powershell, BASH, PHP

Säkerhet

ISO 27001, CRISC

Utveckling

JavaScript, Phyton, Java & C#

”Linden-IT har hjälpt oss att hitta rätt IT-konsulter!”

Diensten bij Linden-IT

Linden-IT:s IT-personal

Linden-IT:s anställda är kända för sin passion för IT. Deras driv och ambition att utvecklas i sina karriärer gör dem till en utmärkt utökning av ditt nuvarande IT-team. Våra medarbetares kunskap är redo för framtiden och de arbetar ständigt på den genom utbildningar och certifieringar, inklusive inom Cloud. Bland annat får Microsoft 365, Office 365 och Mendix ständig uppmärksamhet. Timmar läggs på utbildningar, kunskapsutbyten och events.

Medarbetarna hos Linden-IT söker efter variation och nya utmaningar i sitt arbete. Denna flexibilitet och nyfikenhet gör dem väldigt lämpade för tillfälliga anställningar hos klienter.

Tack vare den personliga coachningen och vårt fokus på utbildning och certifiering är det även möjligt att utbilda våra anställda inom de system och applikationer som används inom ditt företag.

Flexibla och snabbt självständiga

Linden-IT:s medarbetare är flexibla och är snabbt självständiga. För att snabbt kunna fatta ett beslut, finns våra tillgängliga medarbetares profiler upplagda på vår hemsida.

En partner med expertis

  • Över 30 års erfarenhet inom bemanning av IT-personal
  • Erfarna säljkonsulter som tänker tillsammans med dig
  • Perfekt matchning och snabb leverans
  • Ersättare vid av sjukdom eller oförutsedda omständigheter
  • Optimalt pris-prestandaförhållande
Nyheter

Utvalda

Contact

Kontakta oss idag

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.