Om oss

Linden-IT specialiserar sig på att tillhandahålla IT-kompetensförsörjning. Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag som anställer IT-talanger och specialister för att sedan hyra ut dem till attraktiva arbetsgivare. År 2023 etablerade vi oss i Sverige och vårt mål är att blir en rikstäckande aktör som erbjuder IT-experter och kompetenslösningar inom IT.

I en snabbt föränderlig värld, där teknologi ständigt är i fokus och drivs framåt, blir konkurrenskraftig IT-kompetens avgörande för företag och organisationer. Vi är fast övertygade om att varje individ är unik. Genom rätt samarbeten, vid rätt tillfällen och med rätt förutsättningar kommer vi tillsammans att lyckas med våra kunder, konsulter och kandidater. Därför strävar vi efter att erbjuda enkla och effektiva konsult- och rekryteringslösningar som gör skillnad för dig och ditt företag.

Hos Linden-IT är det personliga engagemanget i våra medarbetare det som verkligen sätter fart på grejerna! Vi strävar alltid efter att servera spännande projekt och erbjuder chanser till vidareutbildning som hjälper dem att växa som individer. Varför? Jo, för att vi vet att när de växer, växer även våra kunders framgång och hela vår organisation!

För oss är det inte bara jobb-jobb-jobb, vi sätter stor vikt vid tillväxt, transparens och personlighet. Det känns som ett genomgående tema i allt vi gör, och vi har verkligen kul på jobbet! Vi tror på att kombinera nytta med nöje, och det märks i alla våra aktiviteter och i vår positiva atmosfär inom företaget.

Här är viEmma Idman, Talent & HR Manager
+46 724 55 01 25
 emma@linden-it.se
 Gå till LinkedIn


Pär Wåhlin, VD/Managing Director
 +46 724 55 01 23
 par@linden-it.se
 Gå till LinkedIn


Maria Remnér, Recruitment Consultant
 +46 724 55 01 24
 maria@linden-it.se
 Gå till LinkedIn


Filip Radic, Business Manager
 +46 724 55 01 26
 filip@linden-it.se
 Gå till LinkedInMadeleine Blomkvist, Regionchef Skåne
+46 724 55 01 27
 madeleine@linden-it.se
 Gå till LinkedIn

Vår historia

Vår historia
Nygamla i gamet. Linden-IT grundades i Amsterdam, Nederländerna 2016 av Gerbert Jan Valk, Cok Mudde och Guido Vervelde. Grundarna har många års erfarenhet av att starta och skala upp IT-företag i Europa. Sedan starten 2016 har Linden IT växt konsekvent till över 550 IT-konsulter. Denna snabba tillväxt har resulterat i att Linden IT har vunnit flera prestigefyllda FD Gazellen Awards för de snabbast växande företagen i Nederländerna.

Linden-IT internationellt
Vi finns idag etablerade på flera olika marknader, bland annat Nederländerna, Portugal och Sverige. Linden-IT har som fokus på att expandera till nya marknader så som Tyskland och andra nordiska länder samt att bredda vår tjänsteportfölj. Flera av våra tjänster såsom Linden-MX och Linden-CRM kan vi även leverera hybrid och eller via distans. Läs mer om Linden-CRM här.

Våra tjänster

Konsulter & bemanning.
Vi erbjuder löpande konsultlösningar efter ert behov. Bemanning är en bra lösning om ert behov är av kortare karaktär och passar er som inte har möjlighet att anställa.

Hyr först – rekrytera sen.
Hyr först och ha en option på att rekrytera konsulten efter en tidsbestämd period. En praktisk och flexibel anställningslösning med övergångsmöjlighet för er som uppdragsgivare.

Våra IT-kompetensområden

Helpdesk och arbetsplatshantering

Junior till senior IT-supportmedarbetare med kompetens inom ITIL, registreringsverktyg och Topdesk, Servicenow och kunskap om andra Microsoft-miljöer.

IT-Säkerhet

IT-konsulter med bland annat certifiering inom CISM, CISO, ISO och erfarenhet från molnplattformar, nätverk och etisk kodning.

BI/Data

Talanger och erfarna BI och Data Scientists, utbildade för att göra analyser, rapporter, arbete med SQL och kunskap om utveckling.

System- och nätverkshantering

System- och nätverksadministratörer med erfarenhet i lokal och hybrid miljö. Certifierad i till exempel Microsoft och Cisco.

Mjukvaruutveckling

Front-end till back-end-utvecklare på området för JavaScript, Phyton, Java & C#. Mendix certifierade Low Code Developers från junior till senior.

Datacenter

Datacentertekniker och ingenjörer fick erfarenhet av kabeldragning, patchen och serverutrymme.

Molntjänster

Cloud Engineers och Arkitekter. Certifierade inom bland annat Azure, Google Cloud, Microsoft365 och Security.

Applikationshantering

BISL, ASL och ITIL-styrda applikationsadministratörer med erfarenhet i olika applikationer, inclusive Servicenow, Synamics, SalesForce, SAP och Oracle.

IT-Management

IT-projekt- och servicechefer, certifierade ITIL och Scrum-konsulter. Konsulter som direkt kan bidra till förbättring av din IT-miljö.

Vill du veta mer om oss?

Ett urval av våra kandidater hittar du här.
Vill du bli en del av vårt team? Sök lediga jobb här.
Läs mer om våra tjänster här.
Läs mer om vår rekryteringsprocess här.
Läs mer om vår säljprocess här.

Nyheter

Utvalda

Contact

Kontakta oss idag

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.