Nu tar vi nästa steg, Linden-IT expanderar till Skåne och öppnar kontor i Malmö med Madeleine i spetsen!

Publicerad 07-11-2023

Linden IT är glada att meddela det senaste tillskottet i vårt team. Från och med första november kommer Madeleine Blomkvist, med flera års erfarenhet av framgångsrikt företagsbyggande inom kompetensförsörjning, leda Linden-IT:s satsning i Skåne. Med sin starka personlighet, imponerande driv och gedigna ledarskapskompetens är Madeleine väl rustad för att driva företagets framgång i den skånska myllan.

Malmö har etablerat sig som en ledande IT-hubb och en central plats för teknologisk innovation i Sverige. Genom att närvara i denna blomstrande stad, strävar Linden IT efter att inte bara erbjuda högkvalitativ service till sina nuvarande kunder, utan även att möjliggöra nya samarbeten och få affärsrelationer att blomstra.

Pär Wåhlin, VD på Linden IT, delar sin entusiasm för företagets nya etablering i Malmö: ”Vi är entusiastiska över att öppna vårt nya kontor i Malmö. Skåne är en viktig region för oss och detta är en betydande milstolpe som uttrycker vår dedikerade satsning på att fortsätta leverera högkvalitativ IT-bemanning och konsulttjänster till våra kunder. Vi ser fram emot att arbeta närmare med organisationer i Malmö och i hela Sverige för att möta deras IT-behov.”

Behöver din verksamhet hjälp med IT-bemanning i Skåne? Kontakta Madeleine:

Madeleine Blomkvist, Regionchef Skåne
 +46 724 55 01 27
 madeleine@linden-it.se
 Gå till LinkedIn
Nyheter

Utvalda

Contact

Kontakta oss idag

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.