Möt Pär! – VD på Linden-IT Sverige

Publicerad 02-05-2023

5 frågor med Pär! 

Vad gör du på Linden-IT?
Tillsammans med ett gäng härliga kollegor i Sverige och Nederländerna bygger vi upp den svenska verksamheten. Det är stort fokus på kunder och kandidater. Dagarna innehåller också att hantera företagets ekonomi, marknadsplan och att vi följer företagets kultur och värderingar. Samt att ta beslut om investeringar och expansion i Sverige.

Hur ser du på marknadstrender inom kompetensförsörjning i Sverige?
Att hitta rätt kompetens är en stor utmaning för många företag. Att bara rekrytera fler räcker inte, det behövs nya arbetssätt och att utveckla befintlig personal. Vi på Linden-IT möter kompetensutmaningen med bland annat utbildningsplaner, som vi i samarbete med konsulter och kunder utarbetar tillsammans.

Hur vill du beskriva Linden-ITs företagskultur?
Samarbete, tydliga mål, följa vår vision, skratta minst fem gånger om dagen och viktigast av allt, tillitsbaserat ledarskap.

Berätta något vi inte vet om dig?
De senaste åren har jag testat ultralöpning. En relativt utmanande sport där det är viktigt att följa en träningsplan, sätta mål, träna långsiktigt och kontinuerligt. Nästa mål är ett 100 miles lopp. Känns långt, men genomförbart tack vare kortsiktiga mål och teamarbete, planera sin tid och krydda det med envishet och sportdryck.

Vilka beståndsdelar är viktiga för att lyckas bygga ett framgångsrikt företag?
Fokus på kärnuppgifter, älska det du gör, var inte rädd för att be om hjälp, lär av dina erfarenheter och vänd på varje krona.

Tack, Pär!
🧡

Nyheter

Utvalda

Contact

Kontakta oss idag

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.