Möt Emma, vår Talent & HR Manager!

Publicerad 26-04-2023

Grattis! Du fyller ju år idag, vad är dina planer för dagen?
Tack! Ikväll blir det enklare födelsedagsfirande med familjen. Sen blir det mer firande mot helgen med vänner och släkt. Vi ska ha grillfest, så jag hoppas vädret är på min sida😊

Vad gör du på Linden-IT?
Jag arbetar i en bred roll som Talent & HR Manager, vilket innebär att jag arbetar med att anställa nya stjärnor inom IT till Linden-IT. Jag har även personalansvar för våra medarbetare och ser till att de trivs och mår bra.

Sedan blir det en del arbete med frågor relaterade till kompetensutveckling, Employer Branding, Talent Acquisition, pre/on/off boarding och HR. Jag bygger även upp vårt intranät för våra medarbetare, skapar struktur och rutiner internt för våra processer inom Talent & HR, sen blir det en del sociala medier!

Vad är det bästa med ditt jobb?
Det bästa är såklart mina kollegor men också att få vara del av en nystartad organisation som vågar satsa. Det är väldigt roligt att bygga upp något nytt och att få vara med från början och sätta sin egen prägel tillsammans med gänget här i Stockholm!

Beskriv en arbetsdag med tre ord?
Utvecklande
Varierande
Rolig

Berätta något vi inte vet om dig?
Jag ska tävla i Crossfit nu i juni!

Vad gör du en ledig dag?
Helst ingenting (men jag är dålig på att göra ingenting). Nu när våren är här blir det många timmar utomhus med familjen!

Tack, Emma!🧡

Nyheter

Utvalda

Contact

Kontakta oss idag

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.