Low Code Mendix-traineeprogram från Linden-IT

Publicerad 01-06-2022

Det första Mendix-traineeprogrammet i Amsterdam var mycket framgångsrikt. Vi planerar även ett Mendix-traineeprogram i Sverige under 2023.

Vill du snabbt komma igång med din IT-karriär? Då är Linden-ITs Low Code Mendix-traineeprogram för dig! Inom detta traineeprogram kommer du att fördjupa dig i världen av Low Code och Mendix. Vill du veta vad du har att förvänta dig? Läs vidare!

I traineeprogrammet ingår en månads bootcamp. Under denna bootcamp-period utbildas våra IT-anställda från Mendix Zeros till Mendix Heroes. Traineeprogrammet lyckas med detta genom olika workshops, två olika praktiska fall, kommunikations- och scrumträning, samt genom att följa lärovägarna på Mendix Academy.

Bootcampet avslutas med uppnåendet av ett Mendix Intermediate-certifikat och PSM I-certifikat. Mendixtalangerna börjar sedan med ett projekt på två år, under vilket de även ska genomföra avancerade moduler så att de kan erhålla det avancerade certifikatet efter ett år.

Varför ska du följa Low Code Mendix-traineeprogrammet?

Mendix-traineeprogrammet ger dig möjligheten att ta ett steg till eller inom IT! Mendixplattformen ligger i skärningspunkten mellan Business och IKT. Den intensiva processen försäkrar att våra utvecklare kan kalla sig för Medior Mendix-utvecklare efter ett år.

Oroa dig inte, det kommer att finnas många tekniska utmaningar längs vägen. Som tur är, kommer du under traineeprogrammets gång vara i nära kontakt med din utbildare samt få personlig vägledning. Dessutom kan du själv göra valet om du vill gå mer mot utvecklarsidan eller affärssidan.

Du behöver inte veta om detta i förväg, med du kommer automatiskt utvecklas under din IT-karriär. Om du genomför bootcampet med framgång har du en bra jobbgaranti för de kommande åren i din IT-karriär!

Vem kan följa Low Code Mendix-traineeprogrammet?

Traineeprogrammet passar för motiverade yrkessamma med akademiskt tänkande och arbetssätt samt de med en god analytisk förmåga, därutöver är ett livligt intresse för eller skicklighet med datorer en fördel. Utvecklare eller andra IT-verksamma är också en bra matchning för Low Code Mendix-traineeprogrammet. För dem är detta en ypperlig möjlighet att gå med i Mendix-revolutionen!

Vad vinner företagen på detta?

För våra kunder är traineeprogrammet den perfekta möjligheten att möta deras efterfrågan på kvalificerade Mendix-utvecklare på ett lättillgängligt sätt.

Vad lär du dig exakt?

Mendix är en högproduktiv app-platform som gör det möjligt att kontinuerligt designa, utveckla och underhålla mobil- och webbapplikationer i en större skala. Det har sedan dess början blivit en av en av de mest kända low code-plattformarna i världen och kännetecknas av den lätthet med vilken den hjälper företag att utveckla våra applikationer.

Nyheter

Utvalda

Contact

Kontakta oss idag

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.