Linden-IT öppnar kontor i Stockholm

Publicerad 13-03-2023

Det är med stor glädje som Linden IT kan meddela att vi har öppnat ett nytt kontor i Stockholm. Vi är en ledande aktör inom IT-bemanning och IT-konsulter och har sedan starten 2017 i Nederländerna arbetat hårt för att erbjuda våra kunder högkvalitativa lösningar och tjänster. Idag har vi över 500 anställda i Nederländerna och Portugal, och det är med glädje vi ta oss an den svenska marknaden.

Vårt nya kontor i Stockholm är ett bevis på vår tillväxt och expansion som företag, och vi ser fram emot att fortsätta bygga på vår framgång genom att nu också finnas på plats i en av de mest eftertraktade regionerna i Sverige. Vårt mål är att fortsätta erbjuda den bästa möjliga servicen och stödja våra kunder i deras kompetensbehov.

Vi är övertygade om att vårt etablering kommer att möjliggöra närmare samarbeten med våra befintliga kunder och att vi även kommer att få möjlighet att etablera nya affärsrelationer. Våra kvalificerade medarbetare på kontoret är redo att ta itu med alla IT-utmaningar som våra kunder står inför.

Varmt välkommen att besöka oss på vårt nya kontor i Stockholm. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka ett möte med oss. Vi ser fram emot att höra från dig och att fortsätta vårt samarbete för att möta dina IT-behov.

Med vänlig hälsning 

Linden-It Sverige

Vid frågor ta kontakt med Pär Wåhlin par@linden-it.se

Nyheter

Utvalda

Contact

Kontakta oss idag

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.