Linden-IT förvärvar branschkollegan ICTZaakwaarnemer i Holland

Publicerad 20-05-2024

IT-konsultbolaget Linden-IT växer till mer än sexhundra anställda i samband med förvärvet.

Linden-IT tar över branschkollegan ICTZaakwaarnemer med omedelbar verkan, ett förvärv som passar in i de båda IT-konsultbolagens tillväxtambitioner. Med de 120 IT-specialisterna på ICTZaakwaarnemer växer Linden-IT till mer än sexhundra anställda. Arbetet kommer att integreras och fortsätta under innevarande år under namnet Linden-IT.

Med förvärvet av ICTZaakwaarnemer växer Linden-IT till en ledande organisation inom IT. Det är nästa steg i karriären för Linden-IT:s grundare Gerbert Jan Valk, Guido Vervelde och Cok Mudde, som tidigare varit framgångsrika som grundare av bland annat PEAK-IT i Nederländerna och Sverige. ”ICTZaakwaarnemer har visat en imponerande tillväxt de senaste åren”, säger Valk, VD för Linden-IT. ”Med detta förvärv samlar vi ett bredare utbud av IT-specialister, vilket gör att vi kan vidareutveckla våra tjänster.”

Vi förenar våra krafter

Maarten Goedmakers, VD för ICTZaakwaarnemer , kommer att ta rollen som Business Unit Director inom Linden-IT. Han ser fram emot perioden under Linden-IT:s flagga: ”ICTZaakwaarnemer är i goda händer. Linden-IT:s entreprenöriella natur, långsiktiga vision och djupa branscherfarenhet övertygade oss om att vi kunde ta nästa steg tillsammans med dem. Både Linden-IT och ICTZaakwaarnemer sätter den personliga uppmärksamheten för IT-konsulter i första rummet och stimulerar personlig utveckling. Efter fem år inser vi som grundare att vi behöver knyta till oss en stark partner för nästa steg, och Linden-IT är den bästa kandidaten för det.”

Växa och utöka marknadsandelar

Linden-IT, som har haft en betydande tillväxt under de senaste åren, har för avsikt att växa till en avgörande aktör när det gäller utstationering av IT-konsulter i Nederländerna och Sverige. Detta vill bolaget uppnå genom både ytterligare organisk tillväxt och förvärv. Valk: ”Under de senaste åren har vi lagt till stora, progressiva kunder till vår portfölj och ICTZaakwaarnemer tar också med oss fantastiska nya kunder. Vi är övertygade om att vi med detta förvärv kan fortsätta att växa och utöka vår marknadsandel.”

Pär Wåhlin
VD / Managing Director
Nyheter

Utvalda

Contact

Kontakta oss idag

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.