Linden-IT expanderar – öppnar nytt kontor i Linköping

Publicerad 12-01-2024

Vi på Linden-IT, en ledande aktör inom IT-bemanning och konsulttjänster, meddelar idag en spännande expansion genom öppnandet av ett nytt kontor i Linköping. Denna strategiska satsning markerar en betydande milstolpe för oss. Vi är glada att öppna vårt tredje kontor i Sverige.

Som en pålitlig partner inom IT-kompetensförsörjning har vi på Linden-IT tagit beslutet att utöka vår verksamhet till Linköping. Detta för att möta den växande efterfrågan på IT-bemanning och konsultexpertis i regionen. Den nya etableringen kommer att möjliggöra för Linden-IT att erbjuda våra tjänster och skräddarsydda lösningar till lokala företag och organisationer.

Pär Wåhlin, VD på Linden-IT, uttrycker sin entusiasm över expansionen: ”Vi är glada över att kunna tillkännage öppnandet av vårt nya kontor i Linköping. Östergötland är en techstad och hem för en mångfald av teknologiskt drivna företag. Genom vår närvaro i Linköping strävar vi efter att stödja den lokala IT-gemenskapen och erbjuda högkvalitativ service och expertis.”

Det nya kontoret i Linköping kommer att fungera som en central knutpunkt för att tillgodose IT-behoven hos företag i regionen. Vi på Linden-IT ser fram emot att etablera starka samarbeten och bidra till den teknologiska tillväxten i Linköping och dess omgivningar. Ni hittar oss på Gamla Tanneforsvägen 92 i Linköping.

För mer information eller för att diskutera dina IT-behov, vänligen kontakta:

Pär Wåhlin
VD / Managing Director

 +46 724 55 01 23
 par@linden-it.se
 Gå till LinkedIn

Nyheter

Utvalda

Contact

Kontakta oss idag

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.