Linden-IT expanderar och öppnar nytt kontor i Malmö

Publicerad 29-09-2023

Vi på Linden-IT är stolta över att meddela öppnandet av vårt nya kontor i Malmö. Efter framgångsrik expansion i Stockholm tar Linden-IT ännu ett steg i sin tillväxtresa genom att etablera sig i Malmö.

Malmö har utmärkt sig som en ledande IT-hubb och en central plats för teknologisk innovation i Sverige. Genom att etablera kontor i Malmö strävar Linden IT efter att erbjuda ännu närmare samarbeten med befintliga kunder och möjligheten att bygga nya affärsrelationer inom regionen. Linden-IT öppnar för samarbeten och inbjuder kunder och intresserade parter att besöka det nya kontoret i Malmö.

Pär Wåhlin, VD på Linden IT, uttalade: ”Vi är entusiastiska över att öppna vårt nya kontor i Malmö. Skåne är en viktig region för oss och därför en viktig milstolpe och ett uttryck för vår engagerade satsning på att fortsätta leverera högkvalitativ IT-bemanning och konsulttjänster till våra kunder. Vi ser fram emot att arbeta närmare med organisationer i Malmö och i hela Sverige för att möta deras IT-behov.”

Om Linden IT:
Linden IT är en ledande leverantör av IT-bemanning och IT-konsulttjänster med fokus på högkvalitativ service och expertis. Sedan starten 2016 har företaget vuxit till att ha över 550 anställda i flera länder och har blivit en pålitlig partner för organisationer som söker skräddarsydda IT-lösningar.

För mer information, besök https://linden-it.se

För ytterligare information eller förfrågningar, vänligen kontakta:

Pär Wåhlin, 0724550123, par@linden-it.se

Pär Wåhlin
VD / Managing Director
+46 724 55 01 23
par@linden-it.se
Gå till LinkedIn
Nyheter

Utvalda

Contact

Kontakta oss idag

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.