Linden-IT Academy – din självklara utbildningsportal som konsult

Publicerad 19-10-2023

Vi på Linden-IT är stolta över att kunna erbjuda våra anställda och våra kandidater fri tillgång till vår utbildningsportal Linden-IT Academy. Linden-IT värderar och prioriterar kompetensutveckling som en central del av vår verksamhet. Genom att investera i medarbetares kunskaper och färdigheter, strävar vi efter att skapa en dynamisk och framgångsrik arbetsmiljö där innovation och kreativtet blomstrar.

För att främja kompetensutveckling erbjuder Linden-IT sin egenutvecklade utbildningsportal Linden-IT Academy till alla medarbetare. I portalen finns det olika program, kurser och certifieringar som är baserade på Microsoft. Portalen syftar till att uppmuntra och stöjda våra medarbetare i deras individuella inlärningsresor. En viktig del av vårt arbete är att identifiera och förstå varje medarbetares behov och mål i sin karriär. Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med kompetensutveckling på Linden-IT.

Vår portal gör det möjligt för våra medarbetare och kandidater att utbilda sig på ett enkelt och lättillgängligt sätt. Inför varje certifiering du tar, finns det förberedande kurser som ger indikationer på vilken nivå medarbetaren ligger på rent kompetensmässigt. Vid avklarat prov får medarbetaren ett intyg i form av ett diplom som intygar kunskaperna. Nedan video visar hur vår portal ser ut.

Vill du veta mer? Kontakta gärna Emma Idman, Talent & HR Manager på Linden-IT.

 

 

 

Nyheter

Utvalda

Contact

Kontakta oss idag

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.