Lär känna Madeleine, Regionchef i Skåne

Publicerad 06-11-2023

Låt oss presentera Madeleine! Vårt senaste tillskott internt på Linden-IT. Hon kommer axla rollen som Regionchef i Skåne. För att lära känna Madeleine bättre, har hon fått svara på fem frågor. Häng med!

Vad lockade dig till att söka jobbet här, och vilka förväntningar har du på din roll?
Jag blev kontaktad av Linden IT som presenterade denna tjänsten till mig. Vad som lockade mig var att främst jobba inom IT-branschen men också Linden IT:s fantastiska driv och innovativa tänk att bli en av de främsta på IT-marknaden. Mina förväntningar på denna roll ? Hårt jobb, mycket skratt och framgångsrik utveckling av Linden IT i Skåne.

Vilka erfarenheter eller kunskaper från dina tidigare jobb tror du kommer vara mest värdefulla i din nya roll?
Jag har tidigare jobbat med både försäljning och att matcha rätt person till rätt plats. Mitt tidigare yrke har handlat mycket om företagskontakt och vikten av att hitta rätt personal till den kravprofil som företagen har efterfrågat. Jag har även haft hand om personalansvar , vilket jag anser är mycket värdefullt i rollen som Regionchef.

Vilka utmaningar tror du att du kan stöta på i din nya roll, och hur planerar du att hantera dem?
Att etablera ett företag och få det att växa på en redan befintlig marknad kan ha sina utmaningar. Eftersom att jag redan drivit olika etableringar inom olika yrkesområden och är medveten om dessa utmaningar så har jag ett bra rustat mindset, som kommer vara till min stora fördel vid etablering av Linden IT i Skåne. Mindset och positiv inställning är A och O.

Vad ser du som dina största styrkor och hur tror du att de kan bidra till ditt arbete här?
Jag anser att mina största styrkor är att jag är lyhörd, genuin samt mycket lösningsfokuserad. Jag ser aldrig ett problem , utan alltid en chans till lösning. Positivt tänk är min största styrka.

Har du några ovanliga eller dolda talanger som du kan dela med dig av?
Vet inte om den räknas som dold talang men utanför jobbet är jag en satsande dressyrryttare på min egna uppfödning, ett 6-årigt sto. Så helgerna kantas av träning, tävling och stallet.

Vill du ha hjälp med IT-bemanning i Skåne? Kontakta Madeleine direkt:

Madeleine Blomkvist, Regionchef Skåne
+46 724 55 01 27
 madeleine@linden-it.se
 Gå till LinkedIn
Nyheter

Utvalda

Contact

Kontakta oss idag

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.