https://linden-it.se/wp-content/uploads/2023/11/pexels-cottonbro-studio-3419692-scaled-e1700664807668.jpg

1. FÖRSTA URVAL & SELEKTERING AV ANSÖKNINGAR

Allt börjar med din ansökan, och när vi fått in din ansökan säkerställer vi att du uppfyller de grundläggande kraven för tjänsten. Vi går alltid igenom alla ansökningar och är du en av de kandidater som bäst matchar tjänstens kravprofil, kontaktar vi dig för en kortare telefonintervju. Vårt mål är alltid att återkoppla inom en vecka, oavsett om du går vidare eller inte går vidare. Går du inte vidare, är vi transparanta med feedback och på så vis kan vi hjälpa dig vidare i nästa jobbansökan.

 

3. INTERVJU HOS LINDEN-IT

Nästa steg är en intervju hos oss på Linden-IT där du får träffa den ansvarige rekryteraren. Den här intervjun går mer in på djupet och brukar ta cirka 45-60 minuter. Vi ställer samma standardiserade intervjufrågor till alla vi träffar, detta för att säkerställa att alla kandidater bedöms på samma sätt. Sedan tillämpar vi även en teknisk del för att skapa en uppfattning om dina tekniska kunskaper som du besitter, denna del är högst nödvändig då det är IT som vi på Linden-IT pysslar med.

 

5. VÄLKOMMEN OMBORD!

Fick du jobbet? Grattis! När alla steg är genomförda bjuder vi på Linden-IT in dig till vårt kontor för avtalssignering där vi även delar ut en schysst pre-onboardingbox fylld med bra grejer samt tips och vägledning innan du ska ut på uppdrag. Alla våra medarbetare på Linden-IT omfattas av kollektivavtal, försäkringar, IT-certifieringar och schyssta villkor!

2. TELEFONINTERVJU

Går du vidare i rekryteringsprocessen blir du kontaktad av vårt Talent Acquisition team. Telefonintervjun brukar ta cirka 15 minuter där vi stämmer av dina kompetenser och de krav som utformats för rollen. Du får även möjlighet att berätta mer om dina tekniska skills, utbildning och arbetslivserfarenhet samt delge praktisk information om uppsägningstid och löneanspråk

 

4. INTERVJU HOS UPPDRAGSGIVARE

Är du en av dem som passar bäst för tjänsten presenterar vi dig för kundföretaget. De väljer i sin tur ut vilka de vill träffa personligen och bjuder in till en sista intervju. Under intervjun får du möjlighet att visa dina kunskaper och din personlighet. Detta är också en bra chans för dig att lära känna företaget och ställa mer specifika frågor kring tjänsten. Går allt bra där både du och kundföretaget, så tar vi på Linden-IT två referenser från tidigare chefer.

Ansök lediga IT-jobb

Kontakta vår Talent & HR Manager om du har frågor kring vår rekryteringsprocess.
Nyheter

Utvalda

Contact

Kontakta oss idag

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.