Din vardag hos oss på Linden-IT

Det gläder oss oerhört att du överväger att skicka in din ansökan för att eventuellt bli en del av vårt fantastiska team av IT-konsulter. Just nu söker vi särskilt efter medarbetare inom IT som vill ta steget mot nya utmaningar i sin karriär efter julledigheten. Hos oss på Linden-IT värderar vi flexibilitet, ansvarstagande och har ett genuint intresse för personlig utveckling inom IT.

Kanske har du efter en härligt 2023 funderat på ett jobbyte? Då är du förmodligen inte ensam om det. Nytt år symboliseras med nystart och förändring, vilket gör det till en gynnsam period att utforska nya karriärmöjligheter tillsammans med Linden-IT Sverige!

Vi på Linden-IT Sverige finns här för att hjälpa dig att ge din karriär en riktig boost, oavsett om du är i början av den eller någonstans mitt i den. Vi strävar efter att ha en mångfald av kompetenser bland våra medarbetare och välkomnar alla att skicka in sin ansöknan till oss. Som en del av vårt team av IT-konsulter kommer du själv få möjligheten att välja konsultuppdrag som är i linje med dina färdigheter, erfarenheter och karriärmål.

Vårt Talent Acquisition-team kommer att behandla alla ansökningar löpande. Om din profil fångar vårt intresse kommer vi att kontakta dig. Oavsett utfall så meddelar vi alltid via e-post.

Om du är nyfiken på vad vi på Linden kan erbjuda dig, fortsätter du att läsa nedan.

Vilka är vi på Linden-IT Sverige och vad erbjuder vi dig

På Linden-IT Sverige får du alla verktyg du behöver för att nå dina mål. För oss är det viktigt att du som medarbetare ständigt utvecklas, därför erbjuder vi dig vägledning och en personlig utbildningsplan från start. Du kommer ha stora möjligheter att genomföra utbildningar och certifieringar inom IT. Som medarbetare kommer du arbeta med spännande, utmanande och utvecklande konsultuppdrag för att öka dina kompetenser och färdigheter. I takt med att du avancerar kommer din kompetens matchas mot rätt konsultuppdrag. På Linden-IT Sverige bryr vi oss om varandra och genomför regelbundet aktiviteter där du som medarbetare får möjlighet att umgås och träffa dina kollegor under roliga och avslappnade former. Självklart erbjuds du en konkurrenskraftig lön, flexibla anställningsvillkor, 25 semesterdagar och frihet att välja ditt nästa konsultuppdrag!

Linden-IT Sverige är ett IT-konsultbolag med 550 anställda. Vi har kontor i Stockholm och vi finns även i Holland och Portugal. Vi är specialister på uthyrning av duktiga medarbetare inom IT, där vi erbjuder både generalister och specialister inom IT-infrastruktur. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal.

Nyheter

Utvalda

Contact

Kontakta oss idag

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.