Linden-IT har alltid efterfrågan på duktiga medarbetare inom IT-support. Hos oss får du chansen att vara med på resan och forma framtidens digitala landskap. Vi välkomnar din ansökan med öppna armar redan idag, oavsett om du är en erfaren eller en junior tekniker inom support (minst 1 års arbetslivserfarenhet). Våra kunder sträcker sig över hela Stor-Stockholm, vilket ger dig en mångsidig och spännande arbetsmiljö.

Notera att detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag. Vi kommer att kontakta dig när vi har ett aktuellt uppdrag som matchar din profil.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom följande kompetenser:

  • Active Directory, Azure AD
  • Fjärrstyrning
  • Microsoft 365, Microsoft Azure, Microsoft Intune
  • Goda kunskaper inom Windows 7 och Windows 10
  • God telefonvana och servicekänsla
  • Relevant utbildning inom IT eller motsvarande arbetslivserfarenhet

Meriterande om du har erfarenhet inom följande kompetenser:

  • ITIL (certifiering eller arbetslivserfarenhet)
  • B Körkort

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för IT och har en naturlig förmåga att vara pedagogisk och serviceinriktad. Du kan förklara tekniska koncept på ett begripligt sätt och leverera en vänlig och stödjande supportupplevelse till användare. Vidare är du en person som ständigt strävar efter att utvecklas och hålla dig uppdaterad med den senaste tekniken.

För att trivas och blomstra i rollen som Supporttekniker behöver du vara flexibel, samarbetsvillig och ha en stark lösningsorientering. Att lösa vardagliga tekniska problem är din passion och drivkraft.

Ansökan

Vårt Talent Acquisition team ser gärna att du som söker har goda referenser samt ett välarbetat CV där du specificerat tidigare kunskap och/eller utbildning inom området. Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Vi välkomnar alla sökanden med olika bakgrunder, erfarenheter och synsätt, eftersom vi vet att en bredare mångfald berikar var och en av oss och stärker såväl effektivitet som kreativitet i vårt arbete. Vi tar endast emot ansökningar via vårt system. Upplever du problem eller har frågor kontakta maria@linden-it.se

Nyheter

Utvalda

Contact

Kontakta oss idag

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.