Så funkar det

Är du jobbsökande? Så söker du jobb hos Linden-IT

Jobbsökandet börjar ofta bland våra lediga IT-jobb där du enkelt kan filtrera din sökning för att hitta jobb som matchar just dig. Vi guidar dig genom varje steg från att hitta till att söka jobb.

Filtrera din jobbsökning

Filtrera enkelt lediga jobb efter region, stad, jobbkategori, anställningstyp och typ av konsultuppdrag. Använd även fritextfältet för att söka efter specifika jobbtitlar och kunskaper som ”nätverkstekniker, Stockholm.”

Så söker du jobb

Skapa profil med CV

När du hittat ett eller flera intressanta jobb är det dags att skicka in din ansökan. Det gör du genom att klicka på ”Ansök här”, du kan ansöka med ditt CV eller fylla i dina uppgifter direkt i profilen.

Komplettera din ansökan

Komplettera ditt CV med eventuella referensbrev, studieintyg, portfolio eller liknande som kan vara intressant för tjänsten du söker.

Skicka in ansökan

Vi rekommenderar att du söker jobbet så snart som möjligt, då vi granskar ansökningarna i den ordning de kommer in. Sen är det bara att hålla tummarna för att du blir kallad på intervju.

Vad händer sen?

Vi går igenom ansökningar löpande, vilket betyder att vi kontaktar de kandidater som bäst matchar kravprofilen i den ordning som ansökningarna kommer in. Här kan du läsa om rekryteringsprocessen – steg för steg. Hur lång tid processen tar varierar, men vårt mål är alltid att du ska få återkoppling på din ansökan inom 2-3 veckor.

Under tiden du väntar på återkoppling hoppas vi att du spanar in fler karriärmöjligheter hos oss på Linden-IT. Vi har flera lediga jobb – så chansen är stor att det finns fler jobb som matchar just dig.

Nyheter

Utvalda

Contact

Kontakta oss idag

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.