https://linden-it.se/wp-content/uploads/2024/05/istockphoto-1325276224-612x612-1.jpg

Hyr först, rekrytera sen

Är du osäker på hur länge du behöver utökade IT-resurser eller om du ska hitta rätt person för jobbet? Då kan du lösa ditt behov med bemanning – trivs både du och din medarbetare är det möjligt att rekrytera över personen och ta fullt arbetsgivaransvar.

Vi hjälper er att hitta konsulter inom våra nio affärsområden, IT-support, IT-säkerhet, BI/Data, System- och nätverkshantering, Mjukvaruutveckling, Datacenter, Molntjänster, Applikationshantering och IT-management.

Kontakta oss

När passar hyr-köp som lösning på ditt IT-kompetensbehov?

Hyr först, rekrytera sen, fungerar precis så som det låter – du hyr in en IT-konsult från Linden-IT under en överenskommen tid med målsättningen att rekrytera personen vid periodens slut.

Vad är skillnaden mellan bemanning och rekrytering?

Behovet av personal kan se väldigt olika ut och därför finns det flera lösningar att välja mellan – bemanning och rekrytering. Vi på Linden-IT hjälper dig välja rätt utifrån dina behov.

Fördelar med hyr-köp

Träffsäkerhet och minimal risk

En felrekrytering kan bli väldigt kostsam för ditt företag. Om du är orolig för att anställa fel medarbetare ska du ta hjälp av oss. Vi har jobbat med IT-kompetensförsörjning i över 20 år och vet vad som tilltalar och attraherar den målgruppen. Vi hjälper er identifiera framtida medarbetare och tar arbetsgivaransvaret fram tills ni känner er säkra på att ni kan anställa resursen.

Planera för framtiden

Ni bör redan nu börja fundera på er strategiska IT-kompetensförsörjning på längre sikt, och Linden-IT hjälper gärna till. Konkurrensen om de mest attraktiva konsulterna på arbetsmarknaden är hård och för att inte drabbas av kompetensbrist bör ni se över vilken personal ni behöver nu, men också i framtiden.

Gör som många andra, anlita Linden-IT.

Några av våra kunder som använder Linden-IT som rekryterings- och bemanningspartner inom IT.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom en dag

Är ditt företag i behov av personal? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss till dig och ser på hur ert behov av personal ser ut, oavsett om det är nu eller i framtiden. Om du vill ha snabbare hjälp, tveka inte att kontakta oss på 08-503 280 00 så hjälper vi dig direkt!

Är du kandidat och söker jobb? Här hittar du våra lediga jobb.

 

Vill du bli kontaktad?

Behöver du hjälp av en IT-konsult? Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!

*” anger obligatoriska fält

 

Nyheter

Utvalda

Contact

Kontakta oss idag

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.