Filip Radic börjar som Sales Manager på Linden-IT

Publicerad 15-05-2023

Vi är glada att meddela vårt senaste tillskott, Filip Radic som kommer inta rollen som Sales Manager. Filip har en gedigen bakgrund inom kundhantering och vi är övertygade om att han kommer att spela en nyckelroll i att stärka våra relationer med befintliga och nya kunder.

Filip kommer att arbeta nära våra kunder för att förstå deras behov och önskemål, samtidigt som hen kommer att säkerställa att våra produkter och tjänster möter deras krav. Vi är övertygade om att Filips förmåga att bygga relationer och lösa problem kommer att göra honom till en viktig tillgång för Linden-IT.

Vi är entusiastiska över Filips ankomst och ser fram emot att se vad han kan bidra med till vårt team och våra kunder. Varmt välkommen! 🧡

5 frågor med Filip🚀 

Vad lockade dig till att söka den här tjänsten på Linden-IT?
Jag får möjligheten att vara med från början och påverka företagets riktning och kultur, vilket lockade mig oerhört mycket. På sikt får jag vara med och skapa något unikt och innovativt. En utmaning rätt i tiden för både personlig och professionell utveckling helt enkelt.

Vilka färdigheter och erfarenheter tror du kommer att vara mest användbara för dig i den här rollen?
Att arbeta inom konsultbranschen och försäljning har varit en av de mest utmanande och lärorika erfarenheterna i mitt yrkesliv. Det har gett mig en unik möjlighet att lära mig om olika branscher och företag samtidigt som jag har utvecklat värdefulla färdigheter.

Att bygga och upprätthålla relationer med kunder och samarbetspartners har varit en särskilt viktig del av mitt arbete. Jag har lärt mig att förstå kundens behov och önskemål genom att lyssna aktivt och kommunicera på ett effektivt sätt. Detta har hjälpt mig att skapa förtroende och lojalitet hos mina kunder. Mina förhoppningar är att kunna ta med all expertis och tidigare erfarenhet och ta det till nästa nivå på Linden-IT i min roll som Sales Manager.

Vad gör du när du inte jobbar?
Utanför arbetstid försöker jag hålla mig aktiv genom träning i dess olika former; från golf till gym och padel. Årstiden avgör givetvis! Spenderar gärna tiden med sambo, familj och vänner, helst över en trevlig middag – allltid stek – medium rare!

Om du fick äta middag med vem som helst i världen – vem skulle du välja?
Jay-Z!

Slutligen, hur har din första dag varit hittills?
Väl bemött och redan välbekant. Jag känner mig som en i gänget.

🧡

Kontaktuppgifter till Filip Radic
📞0724550126
📧filip@linden-it.se

 

Nyheter

Utvalda

Contact

Kontakta oss idag

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.