https://linden-it.se/wp-content/uploads/2024/05/pexels-cottonbro-7430340-scaled.jpg

Bemanning – flexibel lösning på era kompetensbehov

Bemanning är en flexibel, kostnadseffektiv och trygg resurslösning. Genom att ta hjälp av Linden-IT får ni mer tid att fokusera på er kärnverksamhet, samtidig som ni kan känna er trygga med att ni har rätt IT-kompetens på rätt plats – när ni behöver det.

Vi hjälper er att hitta konsulter inom våra nio affärsområden, IT-support, IT-säkerhet, BI/Data, System- och nätverkshantering, Mjukvaruutveckling, Datacenter, Molntjänster, Applikationshantering och IT-management.

Kontakta oss

Gör som många andra, anlita Linden-IT.

Några av våra kunder som använder Linden-IT som rekryterings- och bemanningspartner inom IT.

När är bemanningslösningar det rätta valet?

Bemanningslösningar erbjuder flexibla alternativ för företag att hyra in personal och kompetens utan att behöva göra långsiktiga anställningar. Det är ett smidigt alternativ som passar vid olika situationer, såsom arbetstoppar, semestertider, expansionsperioder, organisatoriska förändringar, anställningsstopp, föräldraledighet eller vid sjukfrånvaro.

Oavsett om ni behöver personal på heltid, deltid, kortare perioder eller längre perioder, kan Linden-IT tillhandahålla rätt kompetens för era behov.

När ni väljer vår bemanningslösning tar vi hand om hela rekryteringsprocessen och tar sedan fullt arbetsgivaransvar för den anställda konsulten. Ni betalar endast för den tid ni hyr in konsulten, vilket ger er maximal flexibilitet och trygghet.

Behöver ditt företag hjälp med rekrytering? Läs mer om vårt rekryteringserbjudande här!

Hur fungerar bemanning?


Vi hjälper er hitta rätt person

När ni väljer vår bemanningslösning tar vi hand om hela rekryteringsprocessen, och ni får på så sätt tillgång till vårt stora nätverk av kandidater. För att garantera högsta kvalitet för såväl arbetsgivare som jobbsökande använder vi oss av kompetensbaserad rekrytering. Ni bestämmer själva hur delaktiga ni vill vara i processen men har alltid full insyn, får löpande information om status.

Vi tar arbetsgivaransvaret

Bemanning innebär att konsulten är anställd av oss, vilket innebär att vi tar hela arbetsgivaransvaret. En personalchef på Linden-IT blir medarbetarens närmsta chef. Ni får med andra ord hjälp med delar som personalansvar, löneadministration, utveckling och uppföljning. På Linden-IT tar vi konsultens trivsel på största allvar och alla anställningar regleras naturligtvis av ett kollektivavtal, som ger konsulten avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Ni faktureras månadsvis

Ni betalar enbart för den tid ni hyr in konsulten, och faktureras månadsvis för de timmar konsulten har arbetat. Det finns alltså inga kostnader förknippade med exempelvis semester eller sjukfrånvaro.

Fördelar med bemanning

Kostnadseffektivt och flexibelt

En av de många fördelarna med att använda bemanning är dess kostnadseffektivitet. Ni debiteras endast för den tid konsulten är i tjänst och får en månadsvis faktura baserad på arbetade timmar. Det innebär att ni slipper kostnader för exempelvis semester eller sjukfrånvaro. Bemanningslösningar är också den mest flexibla resursmetoden eftersom det sker efter behov, som under semestertider eller vid expansionsperioder. Med andra ord är det ett utmärkt val för dig som vill hålla kostnaderna nere.

Tidsbesparande och träffsäkert

Att anställa personal kan vara en tidskrävande process. Det kräver att ni fastställer kravprofilen, skriver annonser, genomför intervjuer och fattar beslut längs vägen. Linden-IT underlättar processen så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Att hitta rätt medarbetare är inte heller en enkel uppgift, särskilt inte på dagens arbetsmarknad där konkurrensen om kvalificerad arbetskraft är högre än någonsin tidigare. Med över 20 års erfarenhet inom bemanning hjälper vi er att hitta framtida talanger och minimerar felrekryteringar genom vår kompetensbaserade rekryteringsprocess.

Hyr först, rekrytera sen

När ni väljer vår bemanningslösning finns det alltid möjlighet att rekrytera över konsulten under eller efter uppdragets gång. Vi kallar det Hyr först, rekrytera sen. Det är ett sätt för er att säkerställa att ni hittar rätt person för jobbet, vilket ger er maximal trygghet och minimal risk.

Läs mer

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom en dag

Är ditt företag i behov av personal? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss till dig och ser på hur ert behov av personal ser ut, oavsett om det är nu eller i framtiden. Om du vill ha snabbare hjälp, tveka inte att kontakta oss på 08-503 280 00 så hjälper vi dig direkt!

Är du kandidat och söker jobb? Här hittar du våra lediga jobb.

 

Vill du bli kontaktad?

Behöver du hjälp av en IT-konsult? Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!

*” anger obligatoriska fält

 

Nyheter

Utvalda

Contact

Kontakta oss idag

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.